Jana Todorović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Jana Todorović  retko u javnosti iznosi detalje iz svog privatnog života, obično priča o svojoj karijeri, pa je tako retko ko znao da poseduje vilu koja vredi milione. 

U domaćim medijima često se spekulisalo o poreklu njenog bogatstva, koje zapravo pripada njenom mužu Ivanu sa kojim je u braku čak 29 godina.

Janin svekar Sveto Todorović važi za moćnog čoveka koji je u Nemačkoj i Srbiji izgradio imperiju, a vlasnik je i jednog dvorca koji u Nemačkoj.

Ovaj dvorac pevačicini fanovi imali su prilike da vide u njenom spotu ali i na Instagram profilu. On je u baroknom stilu i ima nekoliko kula, kao i privatno jezero u dvorištu i statuu zlatnog konja.

 

 

Sa druge strane Janina svekrva, ima svoj lanac kozmetičkih salona.

Da podsetimo, ćerka folk pevačice Jane Todorović ove godine je napunila 18 godina. Kristina je rođena 2006. godine u Las Vegasu, a njeno ime je odabrao tata i tu zanimljivu priču je Jana jednom priliko0m podelila sa javnosti.

- Muž je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. Tek nedavno mi je otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. (smeh) A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi, i to stoji samo u pasošu - ispričala je Jana ranije, preneli su domaći mediji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading