Stoja
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo/ilustracija

Folk zvezda Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, uvek je bila bez dlake na jeziku i nikada se nije libila da svoje mišljenje kaže javno.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je upitana da prokomentariše sukob sa koleginicom Janom Todorović i to što ju je Jana nedavno komentarisala u emisiji.

- Ne znam zaista zbog čega sve to? Jana je moja koleginica, žena odlično radi svoj posao, bori se kao i svaka od nas. Nas dve nismo imale nikakvih međusobnih problema i sve je među nama čisto - rekla je ona na samom početku.

Stoja se dotakla i uspeha Aleksandre Prijović.

- To je jedna skromna divna devojka, odlična pevačica. S razlogom je uspela, jer takve poput nje i zaslužuju uspeh i sve blagodati koje estrada donosi - ističe Stoja, a osvrnula se i na Jelenu Karleušu.

- Ja tu ženu baš, baš mnogo volim. Ona je za mene naša vanserijska priča, žena s druge planete. Da me pogrešno ne shvatite, ali Jelena Karleuša ima m*da da kaže sve što misli, da pomera granice koje niko nije do sada pomerio. Volim žene koje su jake, hrabre, koje gledaju napred u daleku budućnost - rekla je Stoja, a prenosi portal "Express".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading