Breskvica, Teya Dora
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Ekskluzivno za Alo! numerolog Ivana Skorić prognozirala je kakve karijere očekuju Anđelu Ignjatović Breskvicu i njenu stariju koleginicu Teya Doru. Kako nam je objasnila, Breskvica nije imala šanse da ove godine pobedi na "Beoviziji".

Breskvica i Teya Dora

Foto: Blic tv printskrin

 

 

- Breskvica je mlada, uspešna i ambiciozna, ali ovog puta nije bilo moguće da pobedi jer joj se u tom periodu našla jedna devetka, a kada je tu devetka, nemoguće je postići uspeh. Iako je njena pesma jedna od boljih, meni lično čak najlepša, nije imala aspekte za pobedu. Generalno, ona ima specifičan numerološki kod po kojem neće moći da ostvari uspeh van Balkana - objašnjava numerolog za Alo! i nastavlja:

Breskvica i Teya Dora

Foto: Blic tv printskrin

 

 

- Sa druge strane, Teya Dora je takođe Bik, kao i Anđela, i to prve dekade, ali ona po numerološkom kodu ima čak 90 odsto šanse da ostvari uspešnu karijeru van granica regiona. Breskvica pak ima aspekte koji ukazuju na to da će mnogo duže trajati, sve do 2029. biće uspešna i aktivna, a Teya Dora pak već negde 2026. odlučiće da se povuče i tada će verovatno raditi muziku za kolege.  Što se plasmana na Evroviziji u Malmeu tiče, ne vidim neki dobra plasman, ali to će joj biti odskočna daska u karijeri za dalje u Evropi i Americi - zaključila je numerolog za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading