sara jo
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Velika prašina podigla se nakon pobede pevačice Teya Dore na Pesmi za Evroviziju 2024. Fanovi Breskvice uvereni su da njena numera ipak zaslužuje prvo mesto, a korisnici društvene mreže X uporedili su je sa Sarom Jo, koja je pretprošle godine osvojila drugo mesto.

Naime, fanovi Teya Dore i Breskvice neprestano nadmeću sa razlozima zbog kojih njihova miljenica treba da predstavlja Srbiju na Evroviziji, a jedan u nizu tvitova koji je postao viralan na internetu je snimak na kojem Sara Jo odgovara na prozivke upućene njoj.

- Mnogo mi daje Sara Jo vajb, što je nešto najgore što može biti u ljudima - glasio je tvit na koji je Sara odgovorila.

- Tokom svog učešća, ni u jednom trenutku nisam imala ni približno sličan narativ. Da sam imala takav pristup, tačnije da sam samo jednom izgovorila nešto poput "Pokidala sam" ili "Vidimo se u finalu kada ću pobediti" bila bih cancel-ovana brzinom svetlosti - započela je Sara, pa dodala:

Mnogo je tužno (sem toga što je nepravedno) što mi se i dan danas pripisuju određene osobine samo zbog (zlonamerne) montaže mojih faca nakon proglašenja pobednika (koje se uopšte nisu desile u tom trenutku), kao i subjektivnog doživljaja mene kao osobe. I još jedna jako važna stvar (koja ne važi samo za PZE): NIKAD nisam mislila da će tuđi uspeh umanjiti moj (i obrnuto) i umesto teatralnih javnih čestitanja i podrške, uvek sam više volela i cenila one najiskrenije, iza kulisa. Doduše, u ekstremnim slučajevima i te kako treba biti glasan i jasan i javno - kako bismo zaštitili jedni druge i izbegli bespotrebne (i besmislene) drame - napisala je Sara Jo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading