Martina Vrbos
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Hrvatska pevačica Martina Vrbos predstavila se sinoć u prvoj polufinalnoj večeri Beovizije numerom Da me voliš, ipak nije uspela da se plasira u finale.

Martina je za ovu priliku odabrala crnu haljinu celu od čipke, providnu, koja je jasno oslikala njen donji veš. Ona je dugo kuburila sa viškom kilograma, ali sada očigledno nema taj problem.

- Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu i pila gazirana pića u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma - kazala je Martina jednom prilikom.

Martina Vrbos

Alo

 

Inače, ona je postala poznata javnosti tokom učešća u rijaliti programu Survajver, a retko ko je znao da je ranije bila striptizeta, pa je tako  jednom prilikom ispričala je kako je radila u striptiz klubu u Njujorku.

- Sećam se kada sam sa 18 godina krenula za Njujork, niti sam razmišljala gde ću, ni šta ću... Radila sam tada u striptiz klubu, ali ono, samo sa si**ma, imala sam tačku svoju. Gledala sam kako da zaradim, kako da snimim album, a u isto vreme sam završavala Ekonomski fakultet... - pričala je Martina za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading