Lena Kovačević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Prvo polufinale Pesme za Evroviziju održalo se sinoć, a malo ko zna šta to krije pesma Lene Kovačević koja nosi naziv Zovite me Lena.

Ovu prelepu numeru nosi jako tešku poruku, slavna pevačica posvetila je majci Nadi Kovačević koja je nedavno preminula. 

Pesma je posvećana mojoj majci. Posvećena je toj celoj situaciji i tekst je vrlo intiman i iskren, autobiografski - rekla je Lena. 

- Otišla sam da snimam pesmu, priznajem, u vrlo teškom emotivnom stanju, nekoliko dana nakon što je bila sahrana - kazala je Lena.

Jelena i Lena u istoj haljini

Foto: Printscreen/instagram

 

- To je nekako krajnje mazohistički, ali meni je ta pesma stvarno spasla ovu godinu i spasla život i dušu. Jer, nekako ono što osećam, mogu i da pevam - naglasila je Lena.

- Mislim da to i jeste svrha umetnosti i da su se ljudi uopšte kroz vekove bavili umetnošću da bi nešto, kroz tu umetnost izrazili - iskreno je rekla Lena za domaće medije.

Pesma Lene Kovačević budi najlepše uspomene, a pevačica se na Beoviziji pojavila sa turbanom na glavi i haljinom poput one za princeze.

Podsetimo, sinoć je bilo prvo polufinale PZE, a Lena je uspela da obezbedi plasman u finale gde će se boriti sa ostalim kandidatima za odlazak u Malme.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading