VERICU ŠERIFOVIĆ POGODILI PIKSLOM U GLAVU Sve se desilo na jednoj romskoj svadbi, ovo su detalji
Foto: Alo.rs

Poznato je da narodni pevači najviše zarađuju na romskim svadbama. Ta veselja predstavljaju svojevrsni fenomen i za njih se troše basnoslovne sume novca. Naime, reč je o milionima evra, pa ne čudi što naši pevači najviše vole kada imaju neki takav aganžman. 

Međutim, nije uvek sve tek tako i lako. O tome je nedavno govorio Ljuba Aličić koji je i te kako tražen pevač na ovim veseljima. Kako je otkrio, seća se da je jednom prilikom Verica Šerifović i te kako nagrabusila.

– Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji. Ja retko pevam svadbe po Srbiji. Retkost je da bude bogata u Srbiji, ispričao je Ljuba pa otkrio da je jednom prilikom umalo mogao da bude pogođen pikslom u glavu - započeo je Aličić, pa dodao:

Ljuba Aličić

Printscreen

 

– Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbegao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene. Sećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo - ispričao je Aličić za Blic.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading