Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović, kako pišu domaći mediji, navodno nikako da se dogovore oko imovine.

Navodno se zbog toga odužila i brakorazvodna parnica, iako su papiri za razvod predali, a sve je kulminiralo nakon što je pevač, kako je njegov prijatelj otkrio, našao kupca koji mu nudi 3.000.000 evra da proda kuću.

Melina za to neće ni da čuje, te smatra da zdanje vredi mnogo više, a i nije za prodaju, budući da u kući žive sin Kan i ćerka Đina.

Haris Džinović i Melina Džinović

Foto: AnaSabotinovski

 

- Ne znam šta će da bude na kraju jer Haris i Melina nemaju komunikaciju. Odbijaju da sednu i razgovaraju, ali preko sina Kana to redovno čine. Tako je njihov sin rekao Melini da tata hoće da proda vilu, na šta je ona burno odreagovala. Moraće u nekom trenutku da razgovaraju i da reše šta će sa imovinom. Haris ima viziju da proda vilu i mislim da neće tako lako odustati od toga, a Melinina želja je verovatno da kuća pripadne njoj i da nastavi da živi tu - ispričao je Harisov drug, prenosi "Star".

Podsetimo, kako se nedavno pisalo, Melina se iselila iz porodične vile i živi u jednom hotelu u centru Beograda dok je Haris u vili na Senjaku. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading