Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Vest o razvodu estradnog para Harisa Džinovića i njegove supruge Meline Džinović, odjeknula je u javnosti, ali i u domaćim medijima.

Brak je nakon pune dve decenije, naišao na ozbiljnu krizu koju, očigledno nisu uspeli da prevaziđu.

Za Alo! je eksluzivno govorila poznata proročica i vizionar, Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće. Radomirovićeva je otvorila tarot karte i otkrila šta se krije iza ljubavnog kraha poznatog para.

- Džinoviću dolazi na naplatu ono, što je oženio ženu koja može ćerka da mu bude. On je do sada i pretplatio taj brak, jedina svetla tačka su deca koju je dobio. Žensko dete će biti sklono skandalima, iako je ona dobro dete i iskrena, a muško dete je mudrije. Pojaviće se treća osoba, za sada mogu reći da vidim da se neki muškarac “muva” oko Meline - rekla nam je Vesna.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, folker je, nakon duže medijske ilegale, progovorio o razvodu sa Melinom:

- Čujem i vidim šta se piše o meni, ne želim da dajem izjave. Sad da me pitaš za intimne stvari nema smisla. Ništa me ne pogađa, ništa od toga nije istina. Zvali su me za izjave, nisam hteo da dajem. Ne razgovaram sa decom o tome, pitajte sve one koji su članovi porodice. Ne razgovaram sa njima o situaciji, znaju oni šta se dešava, pitajte Melinu, ja ne znam ništa - rekao je Haris u emisiji "Premijera vikend specijal"

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading