Vanja Knežević
Foto: Profimedia/Printscreen

Vanja Knežević dospela je u žižu javnosti kada je diskvalifikovana iz takmičenja "Zvezde Garanda", nakon što je na Instagramu podelila uvredljive komentare na račun tadašnje članice žirija, Jelene Karleuše. 

- Mnogo si umislila da si vrhunski pevač, a nisi. Druga pesma – dikcija je nula. To se tako ne peva. Prva pesma je bila bez emocije koju treba da imaš. Silovanje, preterivanje, ubacivanje preteranih ukrasa i nekih dodataka koje su napravile usiljenu atmosferu - rekla je Karleuša, a potom se osvrnula i na njen fizički izgled, te je upozorila da njen glas ubuduće neće imati ukoliko je bude prekidala ili negativno komentarisala žiri Zvezda Granda.

- Izgledaš kao tetka sa 18 godina. Sve je pogrešno bilo, ali čula sam da imaš potencijal. Još jednom - budeš li me prekinula i budem li na tvojim ustima pročitala nekulturno komentarisanje žirija i umišljenost da si bogom dana pevačica, od mene više glas dobiti nećeš, a neće te zaštiti ni tvoj mentor Marija - rekla joj je Jelena tada. 

Nakon drame koja se u medijima danima nije smirivala, Vanja je uz pomoć Svetlane Cece Ražnatović snimila svoju prvu pesmu.

Vanja Knežević

Foto: Printscreen/instagram

 

Mlada pevačica odlučila je da se posveti obrazovanju, te je upisala Stomatološki fakultet, a tim uspehom pohvalila se pre dve godine na Instagramu.

Vanja Knežević

Foto: Printscreen/instagram

 

Vanja je veoma aktivna na društvenim mrežama, a ljubav prema muzici i dalje neguje, te na svom Instagramu često deli snimke u kojima peva.

Fizički se nije puno promenila, a primetno je da je posvetlela kosu.

BONUS VIDEO:


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading