ONI SU ZAUVEK IZBAČENI IZ GRANDA! Zbog ovih prekršaja su propustili da budu velike zvezde, a svađe i skandali su obeležili njihove živote!
Foto: Youtube/Printscreen

Učesnica muzičkog šou programa "Zvezda Granda" Valeri Dimovska (24) iz Skoplja diskvalifikovana je iz muzičkog takmičenja jer se nije pojavila na poslednjom snimanju emisije.

Ona je navela da je izostala sa snimanja zbog zdravstvenog problema.

- Bila sam bolesna kada se snimao treći krug i zato sam diskvalifikovana, jer nisam mogla da se pojavim na snimanju. Sledeće godine ću se prijaviti opet - rekla je Valeri.

ONI SU ZAUVEK IZBAČENI IZ GRANDA! Zbog ovih prekršaja su propustili da budu velike zvezde, a svađe i skandali su obeležili njihove živote!

Printscreen

 

Inače, ovo je navodno jedno od pravila "Zvezda Granda", da, ukoliko ne mogu da prisustvuju snimanju iz jednog razloga, treba da jave na vreme, kako bi našli zamenu za njih.

Valeri nije jedina koja je izbačena iz takmičenja. Podsetimo, pre nekoliko meseci iz "Zvezda Granda" odlukom produkcije diskvalifikovana je i Vanja Knežević.

Naime, ona je tada na svom Instagramu objavila komentare u kome ju je članica žirija vređala, a ona je potom podelila ono što je pisala njena podrška.

ONI SU ZAUVEK IZBAČENI IZ GRANDA! Zbog ovih prekršaja su propustili da budu velike zvezde, a svađe i skandali su obeležili njihove živote!

Instagram

 

 

 

- Emisija Zvezde Granda je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje. Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i nestinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu. Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedolicnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica - saopšteno je tada iz produkcije.

Nije želeo ugovor od devete godina

Učesnik prošlogodišnje sezone muzičkog šou programa, Ivan Rajić takođe je diskvalifikovan je iz "Granda", a razlog je to što je pevač odbio da potpiše ugovor od devet godina.

On je tada priznao da nije spreman da se obaveže na devetogodišnji ugovor, a za to je imao opravdan razlog.

- Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavestiti da je moj nastup sinoć ujedno bio i moj poslednji nastup u “Zvezdama Granda”. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni. Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način - poručio je tada Rajić.

ONI SU ZAUVEK IZBAČENI IZ GRANDA! Zbog ovih prekršaja su propustili da budu velike zvezde, a svađe i skandali su obeležili njihove živote!

Printscreen

 

Platio penale 50.000 evra

Milan Stanković pre nekoliko godina sukobio se sa Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem nakon nastupa na Evroviziji. On je tada insistirao da napusti "Grand", i to je uspeo, ali uz plaćanje penala od 50.000 evra.

- Interpretator ima pravo na 50 odsto od sledećih navedenih neto prihoda koji pristižu za vreme trajanja ugovora: osnovicu za računanje dobiti predstavljaju prihodi koji se ostvaruju od muzičke delatnosti, i to isključivo od javnog nastupa i turneja, bez prihoda od prodaje nosača zvuka i nosača zvuka i slike; prihod ostvaren od prodaje nosača zvuka i slike "Grand produkcija" će koristiti za produkcijsku realizaciju muzičkog projekta interpretatora u svrhu marketinga vezano za interpretatora - piše u ugovoru.

Milan Stanković

Masanori Jošida

 

To znači da "Grand" uzima polovinu zarade od nastupa svakog pevača, ali tek kada se odbiju svi troškovi, dok novac od albuma izvođači ne dobijaju.

- Od osnovice za računanje dobiti se prvo odbijaju svi troškovi nastali u procesu organizacije i realizacije gorenavedenih radnji, kao što su troškovi putovanja, smeštaja, troškovi organizacije nastupa (orkestar, scenografija, razglas, rasveta, zakup prostora), troškovi reklame i ostali zajednički utvrđeni troškovi - stoji u papirima

Takođe, stoji u dokumentu, pevači su u obavezi da prijave svaku ponudu za nastup koja nije upućena menadžerima produkcije. U suprotnom, snose finansijsku kaznu ili mogu biti izbačeni iz produkcije. Zanimljiva stavka u ugovoru jeste i ona koja se odnosi na marketing, gde piše da su pevači dužni da se odazovu produkciji u te svrhe, kao i da postoji mogućnost da "Grand" uzima polovinu čak i nakon tri godine od isteka ugovora.

PLAĆAO JOJ RENOVIRANJE I ISPUNJAVAO HIROVE, A ONDA ŠOK! Proslava Žike Jakšića otkrila detalje odnosa sa Dajanom Paunović, sve je isplivalo!

Komentari (0)

Loading