NE SEĆAM GA SE, TO JE PROŠLI ŽIVOT Barbara Bobak oplela po Darku Laziću, progovorila o ljubavi
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Barbara Bobak svojim privatnim životom, iako ga nerado deli sa javnosti, često intrigira.

Ona je sada priznala da Dan zaljubljenih neće slaviti.

- Ja slavim osmi mart. Uvek sam za ljubav i super mi je da poprimimo malo i neke zapadnjačke praznike jer su lepi i zanimljvi su. I Dan zaljubljenih i Noć veštica... Sad će da me razapnu zbog izjave. Ne kažem da treba da slavimo veštice, već govorim o samom maskiranju. Mi nemamo takve običaje kod nas i meni je to super jer mislim da je deci jako zanimljivo. Sve nek se slavi - istakla je Barbara, pa otkrila da ne voli iznenađenja.

- Ne volim iznenađenja preterano, iskreno. Više su meni priređivali iznenađenja, nego što sam ja drugima. Kada sam bila u vezi, Dan zaljubljenih sam uvek provodila kod kuće jer tada budu prepuni svi restorani, bioskopi, nigde ne bude mesta. Ove godine ću na primer raditi - rekla je Barbara za Telegraf.

Barbara je rekla da nije zaljubljena i da ne zna da li želela to:

Nisam zaljubljena. Nemam pojma da li bih volela da se zaljubim. Trenutno mi je mnogo lepo u životu i ne razmišljam o tome. Mnogo radim, ali bih imala vremena i za ljubav. Kad voliš uvek nađeš vremena, ali nemam koga da volim. Nisam se razočarala u ljubav, ali mi se mnogo stvari desilo u kratko vreme i još uvek sa time pokušavam da izađem na kraj i onda nemam vremena da razmišljam da li mi treba neko - rekla je ona, pa naglasila da sledećeg partnera ne planira da upoznaje sa javnošću:

- Nikada se nisam nešto preterano hvalila svojim momcima i mislim da ljude mnogo više interesuje moja muzika i moje lupetanje i izjave nego moj ljubavni život.

Pripadnike sedme sile je zanimalo da li joj je žao što je eksponirala svoju vezu sa bivšim dečkom (Darkom Lazićem), a Barbara je u svom stilu odgovorila.

Ne sećam se iskreno tog perioda, to je prošli život - završila je ona za "Telegraf".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading