NAŠU PEVAČICU ŽIVOT NIJE MAZIO Ima milione i srećan brak, ali joj se ova želja nikada nije ostvarila, reči kidaju dušu
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Branka Sovrlić, godinama unazad uživa u skladnom braku sa bogatašem Sadikom Pašićem, poznatij kao Paja.

Da para ne manjka, govori podatak da Branka spada u najbogatije pevačice na domaćoj javnoj sceni.

Branka živi u Sarajevu gde poseduje i jedan restoran, u kome su rado viđeni gosti mnoge javne ličnosti sa naše scene.

Pevačica je jednom prilikom progovorila o bogatstvu koje poseduje, pa otkrila i odakle njoj i njenom suprugu toliki novac:

- Ja sam nasledila nešto od roditelja, a i suprug je nasledio dosta jer je iz jedne imućne porodice, otac mu je bio doktor nauka, putovao po svetu. Znate, kada imate ovde stan i kuću onda ispadnete milionerka. To me nervira. Uvek sam volela stilski nameštaj, pa sam to kupovala. Ekonomična sam - rekla je pevačica, pa je dodala:

- Kada smo bili mladi imali smo želju da imamo kuću ili stan, sada sve to imam i želja mi je samo da budemo zdravi svi zajedno. Džabe su sve pare sveta, vidite koliko smo pevača izgubili - govorila je ranije.

Branka je ogolila dušu i progovorila o najbolnijem trenutku iz njenog žvota, a to je trenutak kada je izugbila bebu:

- To je bio najgori period, trebalo je da imam dece, ali sam morala da radim. Bila sam po inostranstvu i izgubila bebu, i posle toga to nije išlo. Jednostavno taj neki spoj nije funkcionisao, iako smo oboje zdravi, ali jednostavno se nije dalo. Što kažu, ne da Bog sve, ali na sreću imam unučiće i decu od brata, koji mi je preminuo pre 3 godine. To mi je najveća rana u životu, a oni su kao moja deca - izjavila je tada za Republiku.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading