Mirsad Beširević
Foto: Printscreen/Printscreen

Takmičar muzičkog šou programa Nikad nije kasno, Mirsad Beširević, ceo život se profesionalno bavi muzikom, a pretežno je pevao rok žanr.

Iako je sebi ispunio sve životne želje, te samo uživa u svojim produktima, Mirsad priznaje da je imao izuzetno teško detinjstvo.

- Sve sam u životu ispunio sebi što mi treba. Situiran, imam kuću, imam auto, sve imam. Imam tri ćerke, unuke. Zadovoljan sam - iskreno je rekao takmičar, pa se dotakao teme svog detinjstva kada je situacija bila potpuno drugačija.

- U to vreme, tih godina je život bio težak i roditelji nisu mogli da ti pruže sve. Tad sam ja bio samo sa mamom i nije mogla da mi plati vrtić, nego sam ja sedeo kući, imao sam gitaru i svirao, imao jednog učitelja i tako - iskreno je priznao Mirsad, pa progovorio o svojim ćerkama koje su muzički talenat nasledile od njega.

- Ja sa njima uvek nastupam. Još uvek sviramo u našem gradu, sviramo često. Izvodimo dosta tih pesama u duetu. I stranih, i naših domaćih pesama i to jako lepo zvuči - ponosno je rekao Beširević.

- Deca su mi preporučila da dođem u ovo takmičenje, pa sam tako došao. Ajde rekoh, dok sam živ da još i to uradim - zaključio je on.

Grand

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading