UDAVIO SE U MORU  Tragedija učesnika “Nikad nije kasno” potresla ceo region
Printscreen

Dejan Drašković, finalista takmičenja "Nikad nije kasno" pre nekoliko godina izgubio je sestrića Strahinju koji je tragično nastradao.

Nesrećni pevač tim povodom danas se oglasio na društvenim mrežama i prisetio se stradalog dečaka.

Da se nije utopio, Strahinja bi na danas punio 18 godina, pa je utoliko za porodicu ovaj dan još teži.

- Danas je mom Strahinji 18. rođendan. Ujedno jedan od najgorih dana u mom životu. Umesto da slavimo punoletstvo našem Strahinji, oplakali smo njegovu večnu kuću. Strale moj, ponosu, sunce naše nikad prežaljeno, voli te tvoj ujko – napisao je Drašković uz fotografiju.

Dejan je jednom prilikom ispričao kako je njegov sestrić nastradao.

- Radi se o mom sestriću koji je stradao pre šest godina na moru. Teško nam je bilo, ali život ide dalje i iz svake stvari u životu čovek mora da izvuče neku pouku, a moja je da sam nakon njegove smrti shvatio da treba da radim stvari koje me ispunjavaju, koje volim i u kojima uživam, a muzika je jedna od njih. Da nije bilo Strahinje, ja se danas ne bih bavio muzikom. Mi smo dosta zajedničkog vremena provodili u pevanju - pričao je on tada i dodao:

- Jako je voleo muziku, zajedno smo pevali razne pesme, a jedna koja je dosta vezana za njega je ‘Odiseja’ Lea Martina, ona mu je bila omiljena. Čak mi je bio plan da u finalu pevam tu numeru, ali sam smatrao da ne bih izdržao do kraja, sigurno bih se emotivno slomio i prolazile bi mi slike kroz glavu. Slučajno se desilo da je tu pesmu u finalu otpevao Vladica Stanković i dok je pevao, jedva sam se suzdržao da ne pustim suzu, toliko mi je bilo teško – rekao je Dejan za Grand.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading