Zvezde Granda
Foto: Printscreen/Printscreen

Poslednja epizoda Zvezda Granda donela je pravu dramu u žiriju, sa sukobom između Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija, koji su se međusobno gađali žestokim uvredama.

Iako poznat po svojim kontroverznim stavovima, Mili je ovog puta posebno bio raspoložen za provokacije, što je dovelo do žučne rasprave sa Cecom i Marijom Šerifović.

- Kada si otišla gore, onda si pukla iz sve snage, previše za tu pesmu, nije to to – rekao je Mili, a Ceca se besno nadovezala:

- Pošto smo onima dali šest glasova, ajde da iskasapimo svako buduće dete. Ma, to nema pojma sa životom.

U raspravu se zatim umešala Marija Šerifović koja nije mogla da ostane imuna na Milićeve reči, pa je žestoko odgovorila.

- Mili, saberi se! Saša, je l’ smo u obdaništu, šta je bre ovo?

Rasprava Cece i Milija nastavila se i kasnije kroz emisiju, a producent je sve vreme provocirao bivšu saradnicu kako nema argumente, dok mu je ona bez dlake na jeziku uzvraćala.

- Argument ćeš dobiti iste sekunde! Ućuti više, prekini, čoveče! Da li si čuo sa parlamentarno ponašanje u komunikaciji? – govorila je pevačica, dok je Mili dobacivao kako nije u pravu.

BONUS VIDEO: 

 

Poslednja epizoda "Zvezda Granda" donela je pravu dramu u žiriju, sa sukobom između Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija, koji su se međusobno gađali žestokim uvredama. Iako poznat po svojim kontroverznim stavovima, Mili je ovog puta posebno bio raspoložen za provokacije, što je dovelo do žučne rasprave sa Cecom i Marijom Šerifović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading