Ceca i Arkan
Foto: Alo/Alo

Noći kada je ubijen Željko Ražnatović Arkan cela bivša Jugoslavila je bila šokirana, a pokojni pevač Zoran Kalezić jednom prilikom je otkrio šta se tada zbivalo u vili na Dedinju.

Vest o njegovoj svrti sve je ostavila bez teksta, a najžalosniji bili su, naravno, Arkanovi najmiliji, koji su te noći bili zajedno u porodičnom domu.

- Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga), njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke - pričao je Kalezić, pa nastavio:

- Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu, a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla: "Nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je voleo ovu ženu (Cecu)." Eto, to može samo jedna časna žena kakva je bila Natalija da kaže u trenutku kada mrtvog oca njene dece... - ispričao je jednom prilikom Kalezić.

Podsetimo, Željko Ražnatović ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu Interkontinental, nešto posle 17 časova. Sahranjen je 20. januara na Novom groblju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading