NE PRILAZITE MI TOKOM NASTUPA! Naša pevačica šokirala izjavom, uputila jasnu poruku, a odnosi se na njih!
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Marina Visković je objavila video na svom Instagramu u kojem  je uputila jasnu poruku za sve one koji dolaze na njene nastupe.

Naime, pevačica ne želi da joj iko prilazi tokom nastupa, pre svega iz tehičkih razloga.

- Viskoza ima jednu molbu za vas... Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava tokom nastupa jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate - rekla je Marina i dodala:

- Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe. Hvala na razumevanju - izjavila je Marina.

Podsetimo, pevačica Marina Visković ističe da sebe smatra zgodnom i  lojalnom devojkom, te da nikada nije dopuštala da joj se mešaju u vezu, kao i da ne voli da je tu bilo koja treća osoba.

- Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje jer sam dobra riba! Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da - kaže Marina, dodavši da nikada nije bila ljubavnica:

- Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve - rekla je Marina jednom prilikom za Republiku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading