Instagram
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Marina Visković ne krije da je već duže vreme solo igračica, a sada je progovorila o svom ljubavnom statusu.

Naime, Marina je priznala da bi bila spremna da se odrekne karijere kada bi se pojavio onaj pravi.

- Verujem u ljubav i žao mi je što vidim da sve više ljudi odustaje od nje. Ili ću se udati za ljubav svog života ili se nikada neću udati. Onaj pravi može biti samo moja podrška, a nikako kamen spoticanja - rekla je Marina, pa odgovorila na pitanje da li bi se zbog partnera odrekla karijere:

Naravno da bih! Sa porodicom se menjaju i prioriteti, ali radiću sve po svom osećaju. 

Viskovićeva je zatim objasnila kakva je u vezi.

- Ne upadam olako u veze i nije lako sa mnom! Volim kada je muškarac pre svega dobar čovek, ali i džentlmen. Mora da bude ostvaren i jak, da bude sličan meni i da neprestano radi na sebi... Pravi muškarac ženu čini boljom i srećnijom. Naravno, podrazumeva se da uvek mora da bude uz mene, kao i ja uz njega, šta god da se desi - rekla je pevačica, pa otkrila da li joj razlika u godinama predstavlja problem. 

Godine mi ništa ne znače, najvažnije mi je da smo živi i zdravi. Osećam se nikad bolje i uživam! U top sam formi, znam šta želim, znam šta ne želim, pratim svoje osećaje... Naučila sam da hrabro prihvatam poraze i radim na svojim greškama. Trudim da se da iz sebe svaki put izvučem maksimalni potencijal. U dvadesetim godinama sam se tražila, formirala... Tridesete su mirna luka i vreme za neke ozbiljne i odgovorne stvari. Sve dođe i prođe, a osoba koja je dobra sebi, dobra je i drugima - zaključila je pevačica za Informer.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading