HALID O STRAVIČNOJ NESREĆI U KOJOJ JE OSTAO BEZ OKA Pevač progovorio o jezivim detaljima, ove scene će pamtiti dok je živ
Printscreen

Pevač Halid Bešlić, u jednoj emisiji, progovorio je o mnogobrojnim temama, privatnog kao i poslovnog karaktera.

On se na početku razgovora dotakao saobraćajne nesreće, koju je doživeo 2009. godine, u kojoj je izgubio desno oko. Od tada se njegov život iz korena promenio, kaže pevač:

- Nakon nesreće ja sam sebi produžio život. Od tada živim urednije, razmišljam... živeo sam 300 na sat! Prestao sam i da pijem! Neko popije tri piva i veće pijan, meni je bilo potrebno 30 piva da se napijem. Toga više nema! Uvek sam cenio život. Nisam ja izazvao neku užasnu saobraćaju, bukvalno sam stao na kočnicu i kako sam zakočio spustio sam se u kanal koji je pored, taj kanal mi je došao glave. Vozio sam 40 na sat. Eto, mogao sam iz takve situacije da nastradam. Sve se desilo ujutru, rano, oko pola 5. Bio sam malo umoran, sećam se da mi je cigareta bila u ustima i to je bila i zadnja koju sam zapalio, udario sam glavom i to je bilo to. Sve je to sudbina -  rekao je Halid, pa se osvrnuo na razne priče koje su se tada bile u medijima:

- Meni je bitno da je znam šta je istina i ne zanima me šta ko kaže. Nisam napravio nekom drugom problem jer ne znam kako bi se sa tim izborio. Od tada ne vozim... tako sam odlučio. Vozi me ćerka, prijatelji...što se tiče vožnje ja sam s tim završio -  rekao je Halid.

Pevač je otkrio i da se posle nesreće drastično ugojio, ali da mu to uopšte ne smeta dok peva.

- Imam višak kilograma. To mi se ne dopada i to moram da kažem. Kada sam imao nesreću, prestao sam da pušim i naglo sam nabacio 20 i više kilograma! Bio sam u šoku! Ali to je bilo dobro za pevanje. Nikad bolje nisma pevao nego sada -  rakao je kroz osmeh bosanski pevač.

Podsetimo, Halid je nakon te, doživeo još jednu saobraćajnu nesreću, koja srećom nije prošla sa takvim posledicama, ali je nakon toga rekao i da mu je zdravlje znatno narušeno.

Oporavio se, ali ga je zadesio problem sa srcem zbog čega mu je ugrađen stent u julu u Sarajevu. Iako je nakon operacije sve bilo u najboljem redu i brzo se oporavio, suočio se ubrzo i sa dijabetesom, pa je bio primoran da promeni životne navike. Korigovao je i ishranu, ali sve to nije davalo značajnijih rezultata, pa je počeo da konzumira novu terapiju, a najveća podrška u svemu mu je supruga Sejda.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading