nada
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Čuvena pevačica Nada Topčagić trenutno boravi sa svojim suprugom na Tari.

Oni su planirali da uživaju i lepim februarskim danima, međutim, to se nije dogodilo. Njenom mužu desila se nezgoda kada je pao i zdrobio zglob desne ruke.

Mi smo kontaktirali Topčagićevu kako bismo saznali više detalja o ovoj nezgodi. 

- Stigli smo na Taru kasno, oko 10 uveče i Zlatko je krenuo da otvori kapiju, iako sam ga upozoravala na led, nastavio je po svom i desilo se šta se desilo, zdrobio je zglob desne ruke - započela je Nada priču za Alo!, pa nastavila: 

- Odmah smo se javili u dežurnu službu u Bajinoj Bašti gde je snimio zglob i gde su ustanovili da je povreda ozbiljna i da treba da idemo u Užice ili Beograd, ali to u tom trenutku meni nije bila opcija, jer ja nisam htela. Gledali su nas kao Indijance. Policajci su došli po protokolu i u tom trenutku je Zlatko izjavio da sam ga gurnula, nisam mogla da verujem šta slušam, ali mislim da su policajci videli sa kim imaju posla - otkriva pevačica, koja priznaje da im ni povreda nije pokvarila odmor:

- Dok smo čekali ne pregled slikala sam Zlatkovu ruku i poslala čuvenom ortopedu sa VMA- a koji je odmah rekao da će morati da se operiše, ali da on trenutno nije u Srbiji. Mi smo i dalje na Tari, već pet dana od povrede, ali kada se vratimo u Beograd verovatno ću tražiti ortopeda koji je operisao Deu Đurđević. Povreda je ozbiljna i jasno je da će morati da operiše ruku - kaže Nada, koja nam je potom otkrila da se još uvek nisu javili u policiji kako bi dali izjavu: 

- Trebali smo da se pojavimo u PU Užice pre dva dana, ali još uvek nismo, jer mene smaraju gužve i čekanje - završila je Nada za Alo! 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Svemirac

07.02.2024 16:00

Sta ona misli da je one neka zvezda.Sram je bilo.