Breskvica vrckala u trikou i pokazala idealnu figuru
Foto: Alo/Printscreen

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, ove godine će se takmičiti na Pesmi za Evroviziju, a njena numera "Orlovo gnezdo" digla je veliku prašinu u javnosti i izazvala brojne komentare.

Uprkos komentarima koje koji su izazvali priukli veliku pažnju njenih kolega, koji su stali na njenu stranu i pružili joj podršku, Breskvica je otkrila da su rezultati prevazišli njena očekivanja.

- Prezadovoljna sam time kako je publika prihvatila novu pesmu. Očekivala sam da će im se dopasti, ali nisam se nadala podršci baš u ovolikoj meri. Jako dugo radimo na tome, tek ćemo da radimo i zaista sam presrećna.

Kada bi njena numera pobedila i otišla na Evroviziju, Breskvica bi to smatrala njenim najvećim uspehom u dosadašnjoj karijeri.

- Ne mogu da kažem da očekujem da ću otići na Evroviziju, ali svakako da priželjkujem, kao i svako ko se prijavio. To mi je trenutno najveća želja. U ovom trenutku bi to apsolutno bila kruna moje karijere - rekla je Breskvica, pa otkrila sa kojom koleginicom se konsultovala.

- Pričala sam sa Sanjom Vučić, ona mi je zaista dala mnogo saveta i time mi pomogla.

Breskiva je otvoreno govorila i o lavini loših komentara koje je njena pesma izazvala, te otkrila kako gleda na njih.

- U poslednje vreme uvek čitam komentare, pogotovo na Tviteru. Ne želim da komentarišem stvari koje su pisali o tome da sam izvređala Albaniju. Mislim da sam stvarno inteligentnija od ljudi koji ostavljaju takve komentare. Nikada nisam delila ljude po veri i nikada neću. Već sam rekla da se u pesmi govori o borbi između dobra i zla, a na svakome je da shvati to onako kako želi - rekla nam je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading