Džej i Saša Mirković
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Andrija Đogani, poznat kao Baki B3 progovorio je o novoj pesmi “Kuda ću sada”,  koju je nedavno objavio i koja je, kako on kaže, autobiografska, o svojoj bivšoj supruzi, delu njegovog života kada je napravio prekretnicu i odlučio se za razvod.

Osim toga govorio je o raspradu braka, ali i detinjstvu, provedenom u zatvoru, pa i pokojnom Džeju Ramadanovskom, koga je vrlo dobro poznavao.

Osim toga, Baki se osvrnuo i na pokojnog Džeja Ramadanovskog, te objasnio i detalje filma koji je objavljen nedavno:

– Film je dobar, ali je istina da nije mnogo stvari opisano u njemu, o Džeju i njegovim poslednjim trenucima. Prijatelji pravi ga nisu napustili, ali nisu bili tu onako kako je trebalo - rekao je Baki.

Na pitanje voditeljke, da prokomentariše objavu direktora Hype televizije Saše Mirkovića, da su Džeja svi ostavili te da je pred njegovu smrt lično Mirković hteo da pomogne Džeju da napravi novi album, Baki je rekao:

– Hvala Saši što je hteo da mu pomogne, stvarno je to lepo od njega, ali Džej nije bio u stanju ni da govori pred kraj. Bio je u bolnici, pa posle nije mogao ni da peva, pa ni da govori, istina je da je samo njegova Andrijana bila uz njega uvek, a Saši hvala što je hteo da mu pomogne kada niko nije bio uz njega, jer on je imao neki svoj svet - rekao je Baki za "Hype".

Podsetimo, Saša Mirković se oglasio na društvenoj mreži Twitter kada je objavio i zajedničku fotografiju za Džejem:

– Pripremali smo novi album i turneju Džeju. Svi su ga se odrekli a naš zajednički drug iz Čikaga, Sale Turović, me je zamolio da mu pomognem. Krenuli smo i nažalost nismo uspeli da ga ponovo vratimo na scenu. Otišao je u legendu. Ovo je jedna od poslednjih slika gde je bio pun radosti - napisao je Mirković.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading