Selma Bajrami
Foto: Printscreen/Printscreen

Vest koja je juče odjeknula kao bomba je da je Selmi Bajrami je zabranjen ulazak u Srbiju, zbog pokazivanja dvoglavog orla i pevanja albanske pesme.

Ona od tada ne prestaje da šokira svojim objavama na Instagram nalogu, a sada je usledio još jedan video kojim je uzburkala domaću javnost.

Slema se sada oglasila svom Instagram profilu gde je snimala lajv:

- Pozdrav za sve ljude u Srbiji koji su još uvek normalni. Neću da pričam o onome što se desilo, možemo da pričamo o mojoj karijeri. I dalje verujem da ima više dobrih ljudi nego lošijih - rekla je ona.

Da li ćeš pevati u Srbiji, jesi li tamo zabranjena sad? - glasilo je jedno pitanje, na koje je Selma odgovorila.

- Jesi li sigurna da sam zabranjena? Pevaću gde god budem želela. Ne želim da pričam o tome, pitajte me nešto u vezi muzike - poručila je Selma koja je potom isključila lajv.

Podsetimo, ona nije jedina poznata ličnost koja je iz regiona oberučke primljena u Srbiju, a potom iskazala netrpeljivost.

Pevačici Jadranki Barjakatarović i Zvezdi Granda Sadiku Hasanoviću, zabranjen ulazak u našu zemlju, upravo zbog sličnih poteza koji su pravili, poput njihove koleginice Selme Bajrami.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ljubica

23.01.2024 17:02

Ignorišite je i ne dozvolite, da neko tako bezvredan dobija toliku medijsku pažnju.

Milan

23.01.2024 18:22

Ne znam šta više pišete o nebitnoj osobi, neka ona radi šta hoće, samo to neće u Srbiji. Stavite je na ignor !

Bojan

23.01.2024 18:26

Fato pevaj u gde god oces ali nikad u Srbiji vise ostalo ti je da kmecis po internetu i ovako niko ne obraca paznju vise na tebe