Selma i Novak
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Vest koja je juče odjeknula kao bomba je da je Selmi Bajrami je zabranjen ulazak u Srbiju, zbog pokazivanja dvoglavog orla i pevanja albanske pesme.

Ona od tada ne prestaje da šokira svojim objavama na Instagram nalogu, a sada je usledio još jedan video kojim je uzburkala domaću javnost.

Pevačica je sada u sve umešala i Novaka Đokovića i Rita Oru. 

Selma je udarila na Novaka Đokovića, podelivši u instagram priči komentar jednog od korisnika u kom se spominje Novak, ali i Rita Ora.

- Novak Đoković sedi i smeje se sa Rita Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smejemo i pravimo mimove. Ne želimo i ne upoređujemo već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, š..... ne moraju da lepe tablice dok prolaze kroz Srbiju - glasi stav koji je podelila, i očigledno podržala.

Podsetimo, ona nije jedina poznata ličnost koja je iz regiona oberučke primljena u Srbiju, a potom iskazala netrpeljivost.

Pevačici Jadranki Barjakatarović i Zvezdi Granda Sadiku Hasanoviću, zabranjen ulazak u našu zemlju, upravo zbog sličnih poteza koji su pravili, poput njihove koleginice Selme Bajrami.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
vuk

23.01.2024 12:19

Moze Djokovicu da popusi ako joj dozvoli .ovca prava

Milan

23.01.2024 13:54

Селма, не нагињи се кеоз прозор...

Mila

23.01.2024 19:49

Najvise biste je iznervirali kada biste je totalno ignorisali, ovako joj samo cinite uslugu! A nas biste spasili ovakvih naslova!

Raki...

24.01.2024 01:22

....pa zabraniti njoj i svim njenim iz porodice da nikada vise ne vide zemlju Srbiju .....da bude za nauk .............!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala