Maja Nedeljković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Voditelj takmičenja "Zvezde Granda", Voja Nedeljković već dugi niz godina je u skladnom braku sa atraktivnom doktorkom Majom, koja je od njega mlađa 17 godina.

Voja je jednom prilikom publici ispričao da je svoju dragu upoznao slučajno na Trećem kanalu gde je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji koju je umesto Voje trebalo da vodi Dejan Pantelić.

Ona je uspešna lekarka koja je diplomu Medicinskog fakulteta stekla na Univerzitetu u Beogradu, a zatim je završila i specijalizaciju iz transfuzijske medicineje i radi kao specijalista transfuziologije u Institutu za transfuziju krvi Srbije.

Trenutno je na subspecijalizaciji iz kliničke transfuziologije i radi na Odeljenju za pretransfuziona ispitivanja, distribuciju krvi i produkata od krvi, gde se sprovode pretransfuziona testiranja kod primalaca sa ciljem postizanja maksimalnog terapijskog učinka transfuzije i sprečavanja nastajanja akutnih i odloženih posttransfuzionih reakcija kod primalaca krvi i komponenata krvi.

U tom svojstvu nedavno je gostovala i u naučno-obrazovnom programu na RTS u emisiji koja se između ostalog bavi i zdravljem.

Podsetimo, Voja je jednom prilikom ispričao detalje njihovog venčanja. 

- Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Mi smo naš potpis stavili na papir sedam dana nakon što smo odlučili da vezu ipak ozvaničimo - govori on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading