DOSTA JE BILO! Slađa Alegro samo za Alo! otkrila šta planira da promeni, pevačica sumirala utiske iz prethodne godine!
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Slađa Alegro neko je ko već dve decenije nastupa za novogodišnju noć, al iipevačica koja nije imala nijedan skandala za sve godine prisustva na estradi.

Ona je sada, samo za Alo!, sumirala utiske i otkrila kako će provesti praznike, ali i koliko su joj isti promenili otkako je dobila ćerku. 

Koji je najlepši i najružniji trenutak iz 2023. godine? 

- Ne mogu reći da je bilo ružnih, i od manje lepih ja napravim da nisu tako strašni. Cela godina je bila lepa, a realno svaki trenutak pored Mile i Zorana je najlepši. 

Da li ćeš Novu Godinu provesti sa porodicom? Ako ne, koliko ti to tesko pada?

- Nova Godina je kao i svaka radna, planiram još koju da bude takva, a onda da malo promenim ritam i kad Mila poraste jos malo, posvetimo se nekom zajedničkom putovanju ili našim žurkama. Dosta je bilo. Godine i godine rada, mislim da sam zaslužila da novogodišnju noć mogu da negde otputujem da to nije radno. Ne pada mi teško odvajanje od nje, jer brzo prođe i trudim se da bukvalno odem na nastup od par sati i vratim se nazad.

Koliko su ti se praznici promenili otkako si majka?

- Lepši su i potpuniji, sa još više radosti ulazimo u praznike, u naše male rituale.

Da li ćerka voli praznike, koji ritual vam je neizostavan kada su praznici u pitanju?

- Obožava sva slavlja, obožava praznike... Zajedno idemo u kupovinu, svake godine dokupimo neku sitnicu za kićenje jelke, pozovemo kumu da zajedno kitimo, to nam je ritual svake godine. I onda ja kitim, a njih dve se igraju. 

Koji je tvoj cilj za 2024. godinu?

- Cilj...da se radujemo zajedno svakom novom danu, da se volimo i grlimo najjače sto možemo. A sto se posla tiče, očekuje nas mnogo lepih putovanja, mini turneja po Australiji, tako da...moja ekipa i ja ćemo uživati u muzici i druženju.

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading