Javne ličnosti na koncertu Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je veliki uspeh na kojem joj zavide mnoge kolege. 

Njena koleginica, pevačica Slađa Alegro razbesnela se nakon što su Aleksandru omalovažavala i pored svega što je napravila. 

Naime, nakon mngoih koncerata održanih i zakazanih u prestonicama bivše Jugoslavije, mnogi ne mogu da sakriju zavist zbog te činjenice. 

- Nisam se oglašavala na tu temu i samo sam napisala jedan kratak status na svom storiju. Nisam nikoga imenovala niti ću, ali mene užasno nervira kada osporavamo nečije uspehe i posle nečijeg vrtoglavog uspeha tražimo razloge zašto li je to tako. Pobogu! Da li se karte poklanjaju ili ne poklanjaju. Zašto prosto ne možemo reći „skidam kapu za nešto što je ultra mega kvalitetno“- poručila je pevačica, a potom dodala:

- Ona je jedan izvanredan vokal i po mom mišljenju jedan od boljih na našoj estradi. Toliko ulaganja u njenu karijeru, u celu tu priču, spotove, divne pesme koje ima i ja joj i ovom prilikom čestitam. Zvala sam je i posle koncerta u Areni da joj čestitam, i njoj i njenom menadžeru. Samo mogu da kažem jedno, veliko bravo i svaka čast za sve. I želim da ih napuni još 30, malo je po 5, po 3. Na žalost sujeta vrlo često radi, izgrize mozak! - oštro je izjavila Slađa koja je uputila  čestitke Aleksandri:

Ako ste ostvareni i uspešni nema potrebe da imate gram sujete, da budete nesrećni što je neko drugi srećan. I da ste na njega besni i ljubomorni što je srećan. Ja samo mogu da podržim svačiji uspeh, a pogootvo nešto što je neosporno. Ne možemo sada sedeti i raspredati zašto se to desilo, da li je to sad Bog skockao. Ne, skockala je ona, i njen život, glas i njene pesme. I njeni saradnici i porodica, i svaka im čast na tome. Mogu samo da joj skinem kapu - dodala je Slađa.

Podsetimo, danas je u jednom gradu u Srbiji osvanuo mural Aleksandre Prijović, gde pevačica sa suzama u očima gleda u nebo. Iza nje se nalaze Beogradska arena, spomenik Pobednik na Kalemegdanu, Sebilj-česma u sarajevskoj Baščaršiji, kao i Zagrebačka katedrala s datumima kad su koncerti održani ili će tek biti održani.

@alo_portal Ovako nešto niste videli u celoj Breninoj karijeri: Plače na sceni dok grli Priju! #fypシ゚viral #fypシ #foryou #prija #aleksandraprijovic #koncert #lepabrena ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading