Baka Prase
Foto: Printscreen/Printscreen

Jutjuber Bogdan Ilić iliti Baka Prase uselio se u novi stan s devojkom Anjom Bla. On je sad pokazao kako izgleda njihov životni prostor gde sve pršto od luksuza.

On je objavio video na svom Jutjub kanalu gde se odmah pohvalio da njegova nova nekretnina vredi čak 2.000.000 evra. Na početku je pokazao kako izgleda prilaz garaži, a onda i svoje skupšocene automobile koji su bili parkirani unutra. Jednu zamerku imao je na ulaz, jer smatra da je plafon smušten, a on planira da kupi terenca.

Stan ima 270 kvadrata. U njemu je i apartman za goste sa kupatilom. Tu su još dva kupatila, kao i spavaća soba, ali i Anjin kutak. Orman, kako je rekla, najviše su zauzele haljine koje ne nosi, a pokazala je i skupocene tašne svetskih brendova. Na stolu za šminkanje su i dva roleksa, kojima se pohvalila, a Baka se pohvalio da joj je on oba kupio.

U sklopu stana su i teretana, sauna, soba za masažu, a tapete su od, kako je naglasio, kašmira. U jednoj sobi je i kamin. Podno grejanje je naravno uključeno kao i skupocen nameštaj.

U jednom trenutku se na snimku vidi i Anjina majka, a da vide kako izgleda novi bakin životni prostor, došli su i njegovi roditelji i prijatelji.

Podsetimo, Jutjuber i influenser, Bogdan Ilić, poznatiji javnosti kao Baka Prase, ne prestaje da niže skandale i svojim potezima iz dana u dan šokira javnosti. 

Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak koji je prethodno objavio njegov drug, a na kom se čuje da Bogdan pregovara sa dvojicom nepoznatih muškaraca,  a kojima navodno duguje novac.

Naime, a kako je i snimljeno oni su obavili razgovor sa njim i tražili mu obećani novac, a jutjuber se pravdao i hvatao za glavu.

Sve to je usnimo jutjuber Čoda  pa objavio na svom jutjub kanalu, a ovaj snimak izazvao je lavinu komentara na Tiktoku. 

- Kažu mi, brate, da nisi ispoštovao dogovor... - govorio je muškarac sa kojim je Bogdan vodio razgovor. 

- Kako nisam, brate, dogovorili smo se 30% - odgovorio je Baka.

- Šta 30%, sad se praviš majmun? Rekli smo 40% - rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovica

30.12.2023 11:21

Da li su poreske službe primenile Zakon o ispitivanju porekla Imovine