Baka Prase ponovo šokira
Foto: Alo/Printscreen

Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, već duže vreme uživa u romantičnoj vezi sa jutuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, a njihova veza je svakog dana sve jača i jača.

Ako je sudeći po društvenim mrežama, Bogdan neprekidno ugađa svojoj izabranici skupocenim poklonima, ali i sitnicama koje njoj definitivno znače, a influenserka se hvali na sva usta zbog toga.

baka

Printscreen

 

Ana je na svom Instagram profilu, sumirala mesec februar koji je njoj definitivno bio u znaku ljubavi, a sudeći po poklonima koje je dobila proteklog meseca, Ilić se baš potrudio da svojoj voljenoj izmami osmeh na licu. 

anja blaa

Anja Blaa,printscreen Instagram

 

Podsetimo, nedavno je Anja od svog dečka dobila skupoceni automobil u vrednosti od 100.000 evra kao poklon za "dan zaljubljenih", a pored toga dobila je i picu u obliku srca, na kojoj je pisalo "volim te", takođe buket ruža i veliko srce sa dve koale na kojima su pisala njihova imena i dirljive reči.

anja blaa

Anja Blaa,printscreen Instagram

 

Anja gotovo svakodnevno, postavlja na Instagramu eksplicitnije fotografije, tako da pored njenih rutina, tu vrlo često možemo videti i vruće kadrove, koji su ponekad na ivici erotike.

anja blaa

Anja Blaa,printscreen Instagram

 

Podsetimo, restorani Bake Praseta su zatvoreni navodno, on duguje čak 6.000.000 dinara, odnosno oko 50.000 evra, zbog kojih se firma nalazi u blokadi poslednjih 28 dana.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading