baka
Foto: Alo/Printscreen

Popularni Jutuber, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pre nekoliko dana objavio je na svom zvaničnom Instagram nalogu da je ostao bez veće količine novca, te je primoran da rasprodaje svoje stvari i deo skupocenog voznog parka.

Baku je sudeči po komentarima, poterao maler, pa ga je u isto vreme sa društvenih mreža odpratila i devojka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Blaa.

Baka Prase

Baka Prase

 

Inače, Ilić je za dan zaljubljenih svoju dragu počastio skupocenom besnom mašinom, čija vrednost je oko 100.000 evra, a isti taj automobil našao se na oglasima za prodaju, kao deo voznog parka koji je Ilić primoran da proda.

Pratioci sumnjaju u istinitost njegovih reči i navode da "on samo diže hajp zbog njega i Anje", a po popularnoj platformi Jutub, kruži priča da je Ilić, zapravo stvarno u finansijskom škripcu.

Baka Prase

Printscreen

 

Influenserka je nastavila u svom maniru da postavlja provokativni sadržaj, ali komentari o bankrotu nisu zaobišli ni nju.

Anja na pomenutom snimku, pokazuje kako navlači crne hulahopke, potom bodi i minić, a pratioci masovno komentarišu "sad kad ste ostali bez love, možda bi mogla da otvoriš sajt za odrasle"- bio je samo jedan u nizu komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

 

Podsetimo, Baka je u otvorenom obraćanju na Instagramu napisao da ne vidi izlaz iz problema u koje je upao. 

- Mnogo sam para sj*bao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zas**o... Napravio sam mnogo veliko s*anje, ne znam šta da radim. Sve sam sje*ao. Je*ala me kocka - napisao je jutjuber.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading