Kristijan Ugrina
Foto: Printscreen/Foto: HRT

Kristijan Ugrina, poznati hrvatski glumac, godinama otplaćuje tuđi kredit.

On se zbog toga našao i u teškoj finansijskoj situaciji, a sada se sve saznalo.

Kristijan je pristao da bude žirant za kredit jer je želeo da pomogne koleginici koja je bila starija. Međutim, u jednom momentu ona je prestala da plaća rate, pa su njemu počeli da skidaju novac sa računa.

Njegova koleginica je u međuvremenu preminula, a Kristijan je zbog toga upao u tešku finansijsku situaciju.

Povodom cele situacije oglasila se i Anđelka Mustapić, dobra prijateljica pokojne glumice, koja je molila da se Ugrinu pomogne.

- Ima ljudi koji – uprkos svemu – ostaju dobri. Takav je naš popularni glumac Kristijan Ugrina. Javnost je već nekoliko puta obaveštena o „njegovom slučaju”. Ugrina nije dozvolio novinarima da prenose šta se dešava u njegovom životu, te je rekao samo da je 2011. godine dva puta bio garancija za svoju koleginicu i suprugu svog omiljenog profesora sa Akademije dramske umetnosti u Zagrebu i da je zbog toga završio u 'dužničkom ropstvu'. Glumica nije otplaćivala kredit, pa mu je banka redovno, mesečno, skidala rate sa bankovnog račun zbog čega je, pored glumačkog posla, morao da radi mnogo toga: od izgradnje do dostavljanja hrane po gradu - napisala je Anđelka i dodala da je glumica preminula pre četiri godine.

 

 

Dug od 12.000 evra

- Banka mu je sredinom meseca izvršila blokade zbog oko 12.000 evra preostalog duga pokojne koleginice. Do 2020. otplatio je toliko njenog ukupnog duga za koji je garantovao.

Podsetimo, glumica je bila Ugrinova prijateljica, a njen muž najuticajniji i najomiljeniji sagovornik.

On se oglasio nakon cele priče i otkrio da je dug konačno otplaćen. 

- Jeste, dug je otplaćen. Velika hvala stvarno svima, pogotovo Anđelki koja je to pokrenula - kratko je rekao Ugrina za "Index".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading