Dara u Americi
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Dara Bubamara za Novu godinu ima nastup u Čikagu, a sa njom u Ameriku krenuli su i sin Kosta, ali i jedan od pevačicinih bivših.

Naime, sa Darom i Kostom je i Milan Kesić, bivšo suprug popularne pevačice sa kojim je Dara ostala u super odnosima od kada su se razveli.

Kako su u to vreme oboje istakli, razlog njihovog razvoda nije bila treća osoba, već samo saznanja da su s godinama postali prijatelji, ali se strast izgubila. Da bi izgebgli da jedno drugo varaju, oni su se sporazumno tada rastali i ostali prijatelji za ceo život.

Kako smo videli na Darinom Instagramu, ona sa sinom i bivšim uživa u Čikagu. Pokazala je i luksuzni smeštaj, ali i klip iz tržnog centra, pa ne sumnjamo da je pao i šoping pred novogodišnji nastup.

A evo kako je Milan nekad govorio o Dari i razvodu. Naime, oni su jedno za drugo uvek imali reči hvale:

- Dara i ja smo bili i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju - rekao je Milan svojevremeno medijima.

Podsetimo, Dara je pre nego što je pošla na put za Ameriku, uredno okitila svoj dom pred predstojeće praznike.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Нерон

22.12.2023 17:32

А јел блеји на Енглеском???