Branka Sovrlić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Branka Sovrlić bila je gošča sinoć u specijalnoj emisiji povodom Nikoljdana, kod voditelja Ognjena Amidžića. 

Pored nje, u emisiji su bile još neke njene koleginice, koja su pesmom već slavljeničku atmoferu dovele do usijanja. 

Ipak, kada se mikrofona latila Branka, desila se nešto drugačija situacija. Reakcije gledalaca bile su raznovrsne. Neki su izrazili svoje oduševljenje repertoarom, dok su drugi bili iznenađeni njenim nastupom

 

Ispod snimka gde je pevala, mogu se naći razni komentari:

"Bilo bi dobro da više ne uzmeš mikrofon u ruke", "Pa ona peva gore od mene" - bili su samo neki od komentara.

Ovakve reakcije nisu ostale neprimećene, te su pokrenule živu diskusiju o Brankinom pevačkom umeću.

Podsetimo, pored pevanja javnost često zanima Brankin odnos sa suprugom milionerom, sa kojim je, kako je i sama istakla, zajednički stekla bogatstvo. Ipak, jednom prilikom je otkrila i da li je zažalila što se zbog ljubavi preselila u Sarajevo. 

- Jeste, ali ja sam u braku skoro 40 godina. Ja sam sarajevska snajka, treba sačuvati brak i biti tamo gde ti je suprug, tako sam i ja birala da budem tamo gde je on. Putovala sam, bilo je teško, ali trebalo je birati ili jedno ili drugo. Srećna sam što sam u zenitu popularnosti odabrala ovo drugo, jer se vremenom ispostavilo da su sve pesme koje sam tada snimila postali mega hitovi - rekla je Branka za Grand.

Kao tajnu uspešnog braka ističe to što jedno drugom velika podrška. Da uživa kao prava dama i milionerka, svedoči i to što retko zalazi u kuhinju jer sa suprugom vodi restoran u Sarajevu.

-Jako sam staložena i mirna i imam razumevanja za svakoga. Imam svoje kuvarice, teletinu ispod sača, stekove, jagnjetinu i vidite kako izgledam. Ponekad nešto skuvam, kad sam kod kuće i poželim nešto što nema u restoranu - istakla je Branka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading