Branka Sovrlić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Branka Sovrlić važi za jednu od bogatijih pevačica na estradi koja u svom vlasništvu ima nekoliko luksuznih nekretnina.

Pevačica nikad nije krila da je bogatstvo stekla zajedno sa suprugom Sidikom Pašićem koji je danas milioner i koji joj je oduvek bio najveća podrška.

Branka je govorila o braku i priznala da li joj je bio problem što se u zenitu popularnosti zbog ljubavi preselila u Sarajevo.

-Jeste, ali ja sam u braku skoro 40 godina. Ja sam sarajevska snajka, treba sačuvati brak i biti tamo gde ti je suprug, tako sam i ja birala da budem tamo gde je on. Putovala sam, bilo je teško, ali trebalo je birati ili jedno ili drugo. Srećna sam što sam u zenitu popularnosti odabrala ovo drugo, jer se vremenom ispostavilo da su sve pesme koje sam tada snimila postali mega hitovi - rekla je Branka za Grand.

Kao tajnu uspešnog braka ističe to što jedno drugom velika podrška. Da uživa kao prava dama i milionerka, svedoči i to što retko zalazi u kuhinju jer sa suprugom vodi restoran u Sarajevu.

-Jako sam staložena i mirna i imam razumevanja za svakoga. Imam svoje kuvarice, teletinu ispod sača, stekove, jagnjetinu i vidite kako izgledam. Ponekad nešto skuvam, kad sam kod kuće i poželim nešto što nema u restoranu - istakla je Branka.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading