Aviondžije
Foto: Promo/Foto: Teodora Milovanović

Nebeska komedije “Aviondžije”, delo koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija, postala je omiljena među svim generacijama.

Ekipa koja je radila na prvom srpskom sitkomu je zahvaljujući svojoj viziji, kreativnosti, predanom radu i magičnom producentskom palicom Saše Mirkovića iznedrila do sada 246 epizode, a u 8, 9 ,10 i 11. sezoni koje uskoro stižu na male ekrane, svi gledaoci će zasigurno uživati.

Nove sezone i epizode serije „Aviondžije“ prate zgode i nezgode letačke posade u kompaniji za putnički avio prevoz – živote pilota, stjuardesa i stjuarda, koji se uzajamno prepliću i ukrštaju sa sudbinama najrazličitijih putnika na kraćim i dužim letovima širom zemaljske kugle. Svaka epizoda prati jedan let aviona. Na svakom od tih 24-minutnih urnebesnih putovanja imamo i ponekog “specijalnog putnika” koji donosi novu temu, novi problem i novu okolnost u živote glavnih likova. Problemi likova su realni, ali oni se u borbu sa njima upuštaju na neočekivane i uvek komične načine…

U novim sezonama sitkoma „Aviondžije“, očekujte stare likove: Mladena Sovilja, Ivana Đorđevića Džudija, Bojanu Kovačević, Duška Radovića, Teodoru Bjelicu, Miloša Đorđevića, Sofiju Juričan, ali u novim životnim situacijama i novim avanturama.

Ekipi će se pridružiti još interesantnih gostujućih likova: Kalina Kovačević, Branka Pujić, Radoje Čupić, Milutin Milošević, Stefan Budalo, Ivana Dudić i mnogi drugi koji će manje ili više poremetiti njihove odnose i živote.

Ne propustite nove sezone najpopularnijeg sitkoma u našoj zemlji koji će se uskoro emitovati na Superstar TV-u.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading