Maja Berović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Maja Berović doživela je napad ispred njenog doma u Beogradu, kao i u Bosni i Hercegovini. Nakon nekog vremena, rešila je da progovori o teškoj temi.

- Ja sam imala dva napada, i u Srbiji i u Bosni, i misterija je nerazjašnjena, zapravo svi mi znamo ko stoji iza toga, to najverovatnije znaju i organi. Ja sada ne mogu ništa da tvrdim pravosnažno jer nemam nikakav legitiman dokaz, ali u principu se to zna, ali jednostavno mora da se ne zna. Treba da se ne zna - izjavila je pevačica i dodala:

Maja Berović

Foto: Ataimages

 

- Nisam rekla na koga sumnjam. Znate kako, teško je okriviti nekoga kada nemate nijedan dokaz za to. To što je meni neko rekao u lice nešto, ja ni za to nemam dokaz da mi je taj neko rekao. Jednostavno, kada nemate dokaze za nešto, vi prosto ne možete nikoga da okrivite.

Maja se tada uplašila i upitala se zašto baš njoj ovo treba.

- Jednostavno, kada doživite napad, sad konkretno opet smo došli na tu temu, te bombe, tog rešetanja i svega toga. Jednostavno, ko god bi to doživeo u svom životu, bio bi uplašen. Ja nikada nisam bila konfliktna ličnost, niti sam ikad bila u svađi sa nekim, a kamoli da uradim nešto da doživim metak u auto ili bombu u dvorište - opisala je Maja svoja osećanja.

Mediji su pisali i kako je bomba bila bačena na zgradu pored. 

 - Bomba jeste bačena u zgradu pored, ali je bila namenjena meni. Da je sreće da se nije dogodilo, ali ako se već dogodilo žao mi je što nije u Austriji, jer bi počinioci bili tamo gde im je mesto - rekla je Berovićeva za Telegraf.

Podsetimo, Maja je nedavno govorila i o trenutku kada su pucali na kombi sa njenim muzičarima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading