Jovana Nikolić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Jovanu Nikolić javnost je upoznala kroz učešće u rijalitiju "Farma", gde je uplovila u vezu, a kasnije i u brak sa pevačem Danijelom Alibabićem.

Jovana danas sasvim drugačije izgleda. Naime, ona je danas ima vatrenu crvenu kosu.

Inače, ljubav Jovane i Danijela počela je 2013. godine tokom učešća u rijalitiju, njih dvoje su se zavoleli, a kasnije i venčali. Ipak idila nije potrajala. Nakon samo tri meseca usledio je buran kraj. Punili su medijske stupce i tokom romanse i kasnije zbog mučnog razvoda, a ostala je upamćena po skandaloznim izjavama.

Svi se dobro sećaju izjave kako nije imala od čega da sprema za ručak, te su tri puta dnevno jeli samo sendviče.

Nakon njihovog razvoda Nikolićeva e povukla iz javnog života, vratila u Niš, odakle se opet presilila u Beograd. Tada se zaposlila u jednom fastfudu i prodavala pljeskavice, a hvalili su je kao dobru radnicu.

Poslednje što se zna o njoj jeste da je lepa Nišlijka našla pravo zanimanje za sebe. Naime, ona je bila vlasnica jednog salona lepote zajedno sa sestrom. I dok Jovana depilira devojke, njena sestra Branislava ih šminka i radi im nokte.

Podsetimo, Danijel je sad u srećnom braku sa i ima dvoje dece. A o braku sa Jovanom ne želi da priča. On je posle razvoda od bivše misice samo dao jednu izjavu u kojoj je prizao da ga je sramota braka s nijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading