DA JE DANAS ŽIVA... Prijatelj Ksenije Pajčin izneo potresne detalje, evo kako se zaista ponašala prema njemu
Foto: Printscreen Youtube

Pevačica Ksenija Pajčin i dalje živi u srcima svojih fanova, publike i kolega sa javne scene, te se slobodno može reći da je ostavila neizbrisiv trag.

Crnogorski pevač Danijel Alibabić bio je blizak prijatelj sa pokojnom Ksenijom i upravo je njihov duet „Supica“ bila i poslednja numera koju je pevačica snimila pre tragedije.

Ksenija Pajčin

Printscreen

 

Danijel se gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ dotakao njihovog prijateljstva i saradnje i istakao da mu Ksenija danas mnogo nedostaje.

- Mi smo pre svega bili dobri prijatelji, ona je meni bila kao rođena sestra. Kad god dođem u Beograd, uvek je govorila da moram da vodim računa, na primer ako je hladno da obučem jaknu. Uvek se postavljala kao starija sestra – rekao je Danijel i otkrio da je upravo Ksenija inicirala da snime duet „Supica“ koji je pre mnogo godina izazvao kontroverzne reakcije.

- Ksenija je uvek bila ispred vremena, da je danas živa svi bi bili smešni, koliko bi bila ispred svih – istakao je Danijel.

Proslava rođenja ćerke Danijela Alibabića

E stock

 

Iako u svojoj diskografiji nema mnogo dueta, na ovaj sa Ksenijom je veoma ponosan, a sad je otkrio i da će drugi snimiti sa Viki Miljković.

– Spot bi trebalo da pustimo o kraja godine. Inače sam osoba koja nema prevelikih očekivanja, ali kome god sam od saradnika pusti duet, svi su odreagovali na prvu i uvereni su da će biti hit. Pesma ima onu staru dobru atmosferu koja podseća na stare dobre hitove i mislim da će publika koja prati Viki biti posebno oduševljena – otkrio je Danijel.

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading