EVO KOJE IME ĆE DEJANA ŽIVKOVIĆ DATI DRUGOM SINU! Nazvaće ga po jednim od najpoznatijih Srba!
Foto: Alo/Alo

Manekenki Dejani Živković ostalo je još malo da postane mama po drugi put sa svojim mužem biznismenom Filipom Simovićem. 

Naime, Dejana sa njim već ima sina, po imenu Lav, a sada je, za domaće medije otkrila i ime drugog sina, ali i priznala koliko se ugojila.

- Ugojila sam se 14 kilograma, imam sreću da se ne vidi jer se lepo gojim. Srećna sam i to se vidi, rekla je Dejana, a onda otkrila kako će se zvati njihov sin:

- Sin će se zvati Novak - rekla je ona u emisiji "Blic dan".

Ime Novak u prenesenom značenju, tumači se “da krene sve novo” sa novorođenčetom - novo životno poglavlje, nove radosti, nove prilike…

Podsetimo, Dejanin suprug je vlasnik firme koja se bavi transportom, a, kako se pisalo, u pitanju je veliki porodični biznis. Simović je, inače, bio potpredsednik i dugogodišnji član Nemačko-srpske privredne komore, a sa Dejanom i njihovim prvim sinom živi u zgradi u kojoj je nekretninu pazario i Novak Đoković.

 

@alo_portal Ovo se čekalo! Vesna Zmijanac je specijalni gost na četvrtom koncertu Dina Merlina, publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #dinomerlin #vesnazmijanac ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading