Dejana Živković
Foto: Alo/Printscreen

Manekenka Dejana Živković uskoro bi trebalo da postane majka po drugi put, a na društvenim mrežama je aktivnija nego ikad.

Naime, ona već ima sina sa biznismenom Filipom Simovićem. A pošto retko imamo prilike da je vidimo bez šminke, ona je sada odlučila da obraduje svoje pratioce, te je uslikana u avionom sa sinom Lavom u krilu, potpuno bez šminke. 

Podsetimo, par je pazario novi stan, u istoj zgradi u kojoj je i Novak Đoković, a ako se u obzir uzme to da kvadrat nije bio ispod 3.500 evra, te da njihov stan ima oko 100 kvadrata, jasno je da, sa opremanjem, za ovo zadovoljstvo nisu iskeširali ispod 400.000 evra.

Dejana je već neko vreme u srećnom braku sa biznismenom Filipom Simovićem koji je vlasnik firme koja se bavi transportom, a kako se tada pisalo, u pitanju je porodični biznis.

Simović je bio potpredsednik i dugogodišnji član Nemačko-srpske privredne komore. Još od njenog osnivanja 2016. godine bio je izuzetno angažovan, ambiciozan i posvećen član koji je dao veliki doprinos razvoju bilateralnih odnosa Nemačke i Srbije.

@alo_portal Kako vam se dopada ova verzija? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #teatairovic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading