Peđa Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: Tviter

Sve je iznenadila vest da se Peđa Jovanović pomirio sa suprugom Anom i da mu je ona sve oprostila.

Naime, on je njoj priredio nesvakidašnje iznenađenje za rođendan, napunivši tom prilikom punu sobu ružu, na šta ona nije ostala imuna, a potom je priređena i gala žurka.

Sada je osvanuo i snimak sa pomenutog slavlja, budući da je i Peđa bio na proslavi, na kojem se može videti pomireni par kako zajedno pevaju i igraju, a tu je i osmeh.

Ana je sedela pored supruga, uživala naslonjena na njegovom ramenu, dok je on pevušio stihove pesama.

Podsetimo, pevač je jednom prilikom govorio o propalom braku i tada istakao da je on krivac za to.

- Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol... Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima... Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas, rekao je Peđa i dodao:

- Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje... Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim, zaključio je on u emisiji "Magazin in".

@alo_portal NAJVIŠE PARA TROŠIM U KAFANI! Milena Ćeranić na Alo! rođendanskoj žurki #alo #alodnevnenovine #aloonline #milenaceranic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading