Nina sa ćerkom Norom
Foto: Printscreen/Instagram

Glumica Nina Seničar na društvenim mrežama objavila je fotografije sa četvrtog rođendana ćerke Nore Grejs. 

Nina je malu Noru dobila u braku sa poznatim američkim glumcem Džejem Elisom, a potrudila se da naslednici priredi pravu bajku za proslavu rođendana.

Motivi sirene na dekoraciji, roze i plava boja, te kuce od balona mogli su da se vide svuda na fotografijama, dok je Nina pozirala sa ćerkom u zagrljaju.

Nora je na fotkanju krila lice, pa ljubila mamu u obraz i usta, a slike su odmah pokrenule lavinu komentara na Instagramu.

Čestitke povodom rođendana uputili su mnogi poznati, poput glumica Aleksandre Tomić i Jelisavete Orašanin, voditeljki Marije Kilibarde i Nataše Aksentijević, pevačice Ane Stanić i drugih.

- Simpatično je kada ne može da se seti neke reči na srpskom, pa pomeša sa engleskim. Mislim da sa ćerkom priča na engleskom, mala je preslatka i svi je gnjave. Ne saleću je za autogram, mislim da nije tip glumice koja ima fanove ali je ljudi prepoznaju naravno. Ipak, ne prilaze joj kao nekim javnim ličnostima -  rekao je konobar nedavno u kraju iz kog je glumica. 

@alo_portal FILIP I JA SMO SAMI SVE URADILI Prija šokirala odgovorom na pitanje o porodici! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #fypシ゚viral #aleksandraprijovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading