Nina Seničar
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Nina Seničar jedna je od najlepših žena sa domaće javne scene, a njen suprug je svetski poznat glumac Džej Elis.

Nina sa mužem

EPA-EFE/Caroline Brehman

 

Kruna njihove ljubavi je ćerkica Nora koju je lepa glumica i voditeljka rodila pre pet godina, a rodnu Srbiju sa porodicom posećuje veoma često.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje zajedničke fotografije, a često je i na meti negativnih i sramotnih komentara korisnika društvenih mreža koji navode da je "mogla nekog našeg da odabere".

Džej Elis jedan je od omiljenih američkih glumaca, a glumio je u mnogim televizijskim ostvarenjima, kao što su: "Uvod u anatomiju", "Mornarički istražitelji", "Aj Karli"...

Nina sa mužem

Instagram

 

O njihovoj ljubavi brujao je svet nakon što se saznalo da je upravo Srpkinja ta koja je osvojila srce poznatog holivudskog zavodnika. Oni su na ludi kamen stali u julu 2022. godine, a svečanost je održana u Italiji i to u dvorcu u Toskani, u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a lokaciju je odabrala upravo Nina.

O svadbi nisu želele da govore javno, ali sudeći po fotografijama, na nju su potrošili čitavo bogatstvo.

Nina je za "Vog" otkrila da je važno mesto na proslavi imala srpska rakija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

- Na samom početku večere zamolila sam sve goste da popiju po čašicu rakije. To je poznato srpsko piće koje je u našoj tradiciji već stotinama godina - rekla je ona.

Džej i Seničar upoznali su se 2015. godine, a par se sreo u jednom tamošnjem baru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading