Maja Šuput
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Hrvatski šou program "Supertalent" uspeo je da šokira ceo region tokom prethodne emisije, kada je izvesna Beatris Mekvif izašla na scenu i pokazala svoj krajnje bizaran talenat.

Naime, Beatris je asistent u hirurgiji, koja se inače cirkuskim veštinama bavi iz zabav. Izašla je pred kamere zakopčana "do grla", a zatim se brže-bolje skinula u ekstravagantni donji veš, te zasvirala flautu, ali ne usnama i prstima, već polnim organom. 

I dok je žiri gledao i slušao šokirano, učesnica pomenutog šou programa je bez blama i ponosno pokazivala šta sve ume sa ovim istrumentom, međutim, iako su bili oduševljeni njenim umećem, Beatris nije prošla u naredni krug takmičenja.

- Rad prstima. Odrasla sam baveći se gimnastikom i ponekad kad ste u naopakom položaju jednostavno se dogodi. Pomislila sam - možda mogu iskoristiti tu veštinu i napraviti celu tačku - objasnila je učesnica.

- Cenim, ali mislim - "ne". Ja stvarno svakom dam "da", ali ne mogu za ovo. Ne mogu, ljudi. Nisam stisnuta, ako žena hoće pokazati onu stvar, nek pokaže, ali dajem "ne" - istakla je pevačica Maja Šuput, koja je inače članica žirija pomenutog takmičenja.

Podsetimo, u istom takmičenju u centru skandala našao se i dečko iz Novog Sada koji je u ovom šouu pokazao neobičan talenat, a svi su tada govorili o reakciji Maje Šuput. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading