Ubijena Noa Milivojev
Foto: Alo/Printscreen

Noa Milivojev (18), nestala je 17. juna ove godine, a mrtva je nađena 6. jula ove godine u centru Beograda. Za njeno ubistvo osumnjičen je Ognjen D. koji se nalazi u zatvoru.

Boba Milivojev, majka ubijene devojke osumnjičenog nikada nije upoznala. Znala je samo da ga je Noa volela i da je na njegov poziv odlazila srećna.

- Prošlo je četiri meseca od ubistva mog dete i ono što mogu reći jeste da nema veće boli nego kad izgubis ono što si stvorio i rodio. Nismo se još pomirili da Noe nema. Njene stvari nismo preuzeli, niti mobilni telefon. Najteže je njenom bratu blizancu... Ubicu mog deteta ne želim nikada da vidim u životu. Želja mi je da nikada ne izađe iz zatvora. Nemam šta da ga pitam, sigurno nije gladan i žedan...- kaže Boba, majka ubijene Noe Milivojev.

Ubijena Noa Milivojev

Printscreen

 

Neutešna majka kaže da ni u najgorim snovima nije mogla da zamisli da će neko na ovako surov način presuditi "divnom detetu, koje je bilo odličan đak, koga su svi voleli i ko nikome ništa loše nije uradio".

- Noa nas je mnogo volela, a mi ćemo nju zauvek. Samo mogu da kažem ne dao Bog ovakvu tragediju nikome i bol koji osećaju njeni sestra, brat, roditelji i familija - kaže Boba za Telegraf i dodaje da više detalja o njenoj smrti još ne zna.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading