Stoja Novaković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Stoja Novaković, poznatija kao Stoja nedavno je nastupala na jednom svadbenom veselju, a sada je isplivao snimak.

Naime, kako se vidi na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram, Stoja je pevala pesmu od Sinana Sakića - "Trezan", a prisutni gosti su samo bacali novčanice od 1.000 i 2.000 dinara.

Jedna žena koja se našla na proslavi je uzela kesu i bakšiš koji je zaradila stoja stavljala u nju, a komentari su se samo nizali.

"Kad Stoja peva bakšiš se skuplja u kesu", "pravi potez", "tako se to radi", samo su neki od komentara.

Nije ona jedina koja na nesvakidašnji način skuplja bakšiš, tako je Rada Manojlović novčanice skupljala metlom i đubrovnikom.

Podsetimo, pevačica je pričala o estetskom zahvatu lica koje je radila u Turskoj, a pričalo se da je za operacije dala 100.000 evra.

- To je poznato kod mene! Kada se menjam, menjam sve! U Turskoj sam provela 10 dana i 2 meseca oporavka. Još uvek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom. Bila sam 9 i po sati u veštačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negde. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna - rekla je Stoja.

Podsetimo, pevačica Jana Todorović odlučila je da u javnost iznese detalje iz odnosa sa koleginicom Stojom Novaković i Jašarom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading