Stoja Novaković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Komšije pevačice Stojanke Novaković Stoje progovorili su sada o njoj i njenom životu, te otkrila do sada nepoznate detalje.

Iza Stojinih hitova se krije mnogo toga, a njena priča počela je zapravo u Perlezu, malom mestu u srednje-banatskom okrugu koje broji oko 2000 stanovnika.

Uprkos popularnosti, novcu, uspehu i mogućnosti da živi gde želi, Stoja je donela odluku da živi u svom rodnom selu.

- Kao mlada volela je da peva. Njen taj prvi muž sa kojim ima sina je nastradao i sve, ali ona se posle, ne znam, da l' se udavala, ali srećna je sada. Ima sina, ima unučiće, ima svoju kuću, ja nemam šta loše da kažem - kaže meštanka sela za emisiju "Metar moga sela" i dodaje:

- Sve najlepše, jedna dobra žena jedna domaćica koja ima kuću, koja održava sve. Ona je odlučila ovde da živi, ima svoju bašticu, kuću, šta da vam kažem jedna prava domaćica.

Stoja Novaković

Foto: Ataimages

 

- Ona se ponaša sasvim normalno, niko ne bi rekao da je poznata pevačica. Stoja na televiziji i Stoja u prodavnici, sve normalno - kaže meštanka Perleza.

I druga meštanka je imala samo lepe reči za Stoju koju kaže da poznaje od malih nogu, kao i njene roditelje i baku i deku.

- Ona je iz mog komšiluka, jednu ulicu samo iza, malo je ona mlađa od mene. Kao devojčicu je znam, šta da vam kažem, sirotinja kao i svi ostali što su bili siromašni. Pogotovo što je muž umro, ostalo malo dete, ona nigde nije radila. Izborila se sama svojim radom. Pesmom. Ima glas na oca - kaže ova meštanka i dodaje:

SELJAČKO DETE, PONAŠAO SE KAO... Komšije ne mogu više da ćute o Stoji, razvezale jezik i otkrile njeno pravo lice

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tu je odrasla, tu je živela, a onaj kraj gde je ona odabrala tu je kanal Dunav-Tisa-Dunav i tu je njena kuća izlazila i ona je to jako lepo napravila. Ona se izborila, pa posle i brat njen, a roditelji su joj pomrli. Posle se ona udala pa je na ovoj strani bila, al znamo se, znam joj i roditelje, znam joj i babu i dedu i sve joj znam.

- Seljačko dete, nije prepotentna. Takva je, svi je vole, što je ne bi voleli kada je naša, iz našeg mesta. Meni je lično drago što je napravila uspeh, neka se probila, neka je ostvarila neki svoj san verovatno taj u pesmi, ali da li je ostalo, to ne znam.

Jedna mlađa meštanka takođe ima lepe reči za Stoju:

- Vesela je uvek bila, raspoložena, fina, šta znam.

Stoja Novaković

Foto: Ataimages

 

- Prizemna jedna žena, kulturna, postigla je baš puno za svoju karijeru, drago nam je što je ovde, što će ostati ovde - kaže meštanka Perleza za Blic i dodaje:

- Svi imaju lepo omišljenje o Stoji. Ona se apsolutno nromalno opnaša i u kafiću i u prodavnici, bilo gde da je sretnete.

I komšinica iz ulice za Stoju kaže da se ne ponaša kao zvezda:

- Kad prođe kolima mahne svima, nije uopšte uobražena.

Stoja je osnovnu školu zavšrila u Perlezu, a ubrzo posle škole je odlučila da se bavi pevanjem.

Stoja je sa 17 godina rodila sina Milana koji je nakon tragedije živeo u Austriji, ali je ona nakon toga odlučila da ga vrati u rodni Perlez.

- Družila sam se sa njenim sinom on je '88. godište. Otišao je kada smo bili četvrti razred, pa se posle vratio - priča nam jedna meštanka, a na konstataciju da je Stoja uspela da nadoknadi sa sinom taj ondos kaže:

- Sada ga ne viđam, on je sada u Beogradu, a nju viđam u prolazu.

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading