Jana Todorović
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Jana Todorović gostovala je sinoć u još jednom izdanju emisije “Amidži šou”.

U okviru rubrike “Teška pitanja”, Jana je otkrila da ne razgovara sa svojom koleginicom Stojankom Novaković, poznatijom kao Stojom, čak se ni ne javljaju jedna drugoj, ali ono što je mnoge šokiralo, jeste da postoji još jedan kolega sa kojim ne komunicira.

- Sa kojim kolegom ne razgovaraš, pa kad se sretnete i na aerodromu se ni ne javite, a ni ne pozdravite? – glasilo je pitanje.

Pevačica tvrdi da ne zna koji je razlog zašto su odnosi potpuno zahladili:

Ne razgovaram sa Stojom, ne pozdravljamo se kad se sretnemo, i na nastupima, ovim privatnim veseljima. Ne znam ni sama zbog čega. Jednostavno, prestala je da se javlja, da se pozdravlja, nekad samo iz daleka, i onda sam rekla: Ili se pozdravljamo ili se ne pozdravljamo. S kim još... U poslednje vreme, ja se ne javljam Jašaru, a ni on meni. Ne znam zbog čega - rekla je Jana u emisiji "Amidži šou".

JANA PRVI PUT JAVNO  O SUKOBU SA STOJOM I JAŠAROM Pevačica bez dlake na jeziku: Prestala je da se javlja, a on samo okrene glavu

Alo

 

- Ne postoji sukob? - pitao ju je voditelj Ognjen.

Ne postoji ništa, ali eto. Samo okrene glavu, naravno okrenem i ja i to je to. Ne znam zbog čega. Ja sam uvek iskrena i otvorena, kažem kako jeste. Pa, i mi jedno vreme nismo razgovarali, ja i Đole, jedno sedam-osam... - rekla je, ali nije stigla da naglasi da li je mislila na mesece ili na godine.

- Onda smo se pomirili i nadam se da se više nikada nećemo posvađati - dodala je Jana.

Podsetimo, ćerka folk pevačice Jane Todorović uskoro će napuniti 18 godina, a veliko joj je želja da joj na veselju peva mamina koleginica Šemsa Suljaković.

Naime, Kristina se snimala dok je slušala pesmu Šemse Suljaković „Da su suze biseri“, a onda je priznala da ima jednu posebnu želju.

- Neću slaviti 18. rođendan ako mi Šemsa Suljaković ne bude pevala – napisala je Janina nasledica i ovim izazvala oduševljenje publike.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading