Milić Vukašinović
Foto: Alo/Printscreen

Rokeru Miliću Vukašinoviću zakazana je operacija srca gde će mu lekari ugraditi stentove. Međutim, danas se u medijima pojavila vest da je pitanje operacije neizvesno, jer rokeru nije dobra krvna slika. 

Mi smo stupili u kontakt sa Milićem, koji iako se nalazi u bolnici, ljubazno se javio i otkrio nam da je trenutno na infuziji, ali da još uvek nije siguran da će se operacija desiti. 

- Na infuziji sam. Operacija je bila zakazana, međutim doktori su otkrili da sam malokrvan. Ja sam u prethodna dva meseca bio na dijeti, dok sam bio u bolnici, pa se sumnja i da se zbog toga krvna slika poremetila - priznao nam je Milić Vukašinović, pa otkrio šta ga dalje čeka: 

- Danas bi trebalo da primim jednu bocu krvi, nakon čega će mi ponovo proveriti krvnu sliku. Ako bude u redu, operacija će se desiti, čemu se ja iskreno nadam - rekao je roker za Alo! 

Podsetimo, roker je nedavno otkrio da će mu zahvaljujući Acu Pejoviću biti ugrađeni stentovi, a njegova supruga i on javno su se zahvalili pevaču na ovom velikodušnom gestu. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading